Kehon ja mielen hyvinvoinnin saavuttamisessa mukana

Olen 45- vuotias hymyilevä ja helposti lähestyttävä onnellinen vaimo sekä  3 v tytön äiti Tervakoskelta.

Olen fysioterapeutti , Lyko-lymfaterapeutti, Fisaf fitness personal trainer, kuntosaliohjaaja, koulutettu hieroja. Erikoisosaamistani on tules-vaivoihin vahvasti suuntautuneet erikoistumiskoulutukset , geriatrinen- sekä neurologinen fysioterapia, Lymfaterapia, erilaiset vahvat manuaaliset osaamistaidot (mm. Mulligan nivelmobilisaatiot, lihaskalvokäsittelyt, MET ja paljon muuta) , akupunktio.

Vastaanottoni sijaitsee Tervakoskella Kirkkotie 9, 12400 Tervakoski. Nurmijärvellä myös vastaanotto Physiofix Oy tiloissa. Keskusraitti 4, 05200 Rajamäki.  Olet lämpimästi tervetullut kumpaan tahansa toimipisteeseen.

Olen toiminut kuntoutusalalla jo vuodesta 1997 lähtien jatkuvasti itseäni ja osaamistani kehittäen. 

MIelestäni kuntoutuksessa kaikista mahtavinta on saumaton yhteistyö asiakkaan kanssa ja se mitä kuntoutus tai ennaltaehkäisevä toiminta pitää sisällään muovautuu aina ihmislähtöisesti. Tykkään tehdä töitä nuorten, iäkkkäiden ja kaikkia sen väliltä kanssa. Saan valtavasti positiivista energiaa pystyessäni auttamaan kanssaihmisiä laadukkaasti ja ammattitaidolla, jalat vahvasti maassa ja luova mieli silti kukoistaen.

Vapaa-ajalla harrastan voimailua jossa viimeisin saavutukseni on Klassisen penkkipunnerruksen SM-pronssi +40v sarjassa. 2000-luvun alussa kilpailin useissa vahva nainen -kilpailuissa, sekä ottanut myös osaa cbb, sittemmin womens physique- kilpailuihin. Pyöräily on ollut parina vuonna ehdoton suosikkilaji, reilu 4000km poljettua matkaa 2021 alla, katsotaan mitä 2023 tuo mukanaan.  Lajitaustaa on myös kamppailu/itsepuolustuslajeissa. 

Myös ulkoilu ja ylipäänsä monipuolinen liikunta on mieleeni. Nautin luonnosta, pilvien katselusta, olemisesta, musiikista -nautin oikeastaan kaikesta mitä elämä eteen tuo.

Työkokemusta on karttunut monipuolisesti jo vuodesta 1997 lähtien niin yrittäjänä, kuin työntekijänä. Olen työskennellyt yksityisellä sektorilla fysioterapeuttina tuki-ja liikuntaelinvaivoista kärsivien parissa, tehnyt yhteistötä urheilijoiden kanssa, sekä toiminut dementia-ja hoivakoti yhteisössä osana moniammatillista tiimiä. Neurologisten kuntoutujien kanssa työskentely on ollut osana työnkuvaa ja Lymfaterapeuttina minulla on vankka ja vahva tausta. Asiakaskunta on koostunut niin nuorista lapsista ikäihmisiin.