Kehon ja mielen hyvinvoinnin saavuttamisessa mukana

Olen 46- vuotias hymyilevä ja helposti lähestyttävä onnellinen vaimo sekä  4v tytön äiti Tervakoskelta.

Olen fysioterapeutti , Lyko-lymfaterapeutti, Fisaf fitness personal trainer, kuntosaliohjaaja, koulutettu hieroja.

 Erikoisosaamistani on tules-vaivoihin vahvasti suuntautuneet erikoistumiskoulutukset , geriatrinen- sekä neurologinen fysioterapia, Lymfaterapia, erilaiset vahvat manuaaliset osaamistaidot (mm. Mulligan nivelmobilisaatiot, lihaskalvokäsittelyt, MET ja paljon muuta) , akupunktio.

Olen myös perehtynyt NLP maailmaan, siinä Practitioner, sekä myös 2023 syksyn aikana stressinhallintajavalmentajakoulutuksessa -Mind Coach. Eli vahvasti pyrin hyvin kokonaisvaltaisesti huomioimaan ihmisen niin fyysisen, kuin psyykkisen puolen vastaanotolla. 

Vastaanottoni sijaitsee Tervakoskella, sekä Nurmijärvellä myös vastaanotto Physiofix Oy tiloissa. Keskusraitti 4, 05200 Rajamäki.  Olet lämpimästi tervetullut kumpaan tahansa toimipisteeseen. 2023 loppuvuonna oli valitettava iso vesivahinko toimipisteessäni ja vuoden 2024 alusta on uusia tuulia Tervakoskella tiedossa. 

Olen toiminut kuntoutusalalla jo vuodesta 1997 lähtien jatkuvasti itseäni ja osaamistani kehittäen. 

MIelestäni kuntoutuksessa kaikista mahtavinta on saumaton yhteistyö asiakkaan kanssa ja se mitä kuntoutus tai ennaltaehkäisevä toiminta pitää sisällään muovautuu aina ihmislähtöisesti. Tykkään tehdä töitä nuorten, iäkkkäiden ja kaikkia sen väliltä kanssa. Saan valtavasti positiivista energiaa pystyessäni auttamaan kanssaihmisiä laadukkaasti ja ammattitaidolla, jalat vahvasti maassa ja luova mieli silti kukoistaen.

Vapaa-ajalla harrastan voimailua jossa viimeisin saavutukseni on Klassisen penkkipunnerruksen SM-pronssi +40v sarjassa. 2000-luvun alussa kilpailin useissa vahva nainen -kilpailuissa, sekä ottanut myös osaa cbb, sittemmin womens physique- kilpailuihin. Pyöräily on ollut parina vuonna ehdoton suosikkilaji. Lajitaustaa on myös kamppailu/itsepuolustuslajeissa. 

Myös ulkoilu ja ylipäänsä monipuolinen liikunta on mieleeni. Nautin luonnosta, pilvien katselusta, olemisesta, musiikista -nautin oikeastaan kaikesta mitä elämä eteen tuo.

Työkokemusta on karttunut monipuolisesti jo vuodesta 1997 lähtien niin yrittäjänä, kuin työntekijänä. Olen työskennellyt yksityisellä sektorilla fysioterapeuttina tuki-ja liikuntaelinvaivoista kärsivien parissa, tehnyt yhteistötä urheilijoiden kanssa, sekä toiminut dementia-ja hoivakoti yhteisössä osana moniammatillista tiimiä. Neurologisten kuntoutujien kanssa työskentely on ollut osana työnkuvaa ja Lymfaterapeuttina minulla on vankka ja vahva tausta. Asiakaskunta on koostunut niin nuorista lapsista ikäihmisiin.